ADVERTISEMENT

Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ NETWAVE SOLUTIONS

Η εταιρεία “Netwave Solutions” (εφεξής αναφερόμενη ως “εταιρεία”) που διαχειρίζεται τον ιστότοπο www.vonitsavibes.gr (εφεξής ο “ιστότοπος”) προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες υπό τους κάτωθι όρους χρήσης. Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να αποδεχτεί τους όρους χρήσης πριν από την περαιτέρω περιήγηση ή χρήση του ιστότοπου.

ΠΡΟΟΙΜΙΟ

Η εταιρεία “Netwave Solutions” παρέχει στους επισκέπτες και χρήστες του ιστότοπου μια πληθώρα υπηρεσιών, πληροφοριών και περιεχομένου. Ο ιστότοπος αποτελεί ένα κέντρο ειδήσεων και πληροφοριών σε διάφορους τομείς. Όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται από τον ιστότοπο υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης.

Η εταιρεία “Netwave Solutions” διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει οποιαδήποτε στιγμή το περιεχόμενο του ιστότοπου, να αποσύρει ή να αντικαταστήσει οποιαδήποτε υπηρεσία χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι τροποποιήσεις αυτές θα ισχύουν αμέσως μόλις αναρτηθούν στον ιστότοπο και θα θεωρούνται αποδεκτές από κάθε επισκέπτη ή χρήστη που συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον ιστότοπο.

Ο επισκέπτης ή ο χρήστης είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε χρέωση σχετική με την πρόσβαση στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των τελών πρόσβασης σε διαδικτυακές υπηρεσίες. Η εταιρεία “Netwave Solutions” δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τέλη ή χρεώσεις που επιβάλλονται από τρίτους φορείς.

Ο επισκέπτης ή ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό του εξοπλισμό και τη σύνδεσή του στο διαδίκτυο για την πρόσβαση στον ιστότοπο και τις υπηρεσίες του.

Οι παρόντες Όροι Χρήσης συμπεριλαμβάνουν επίσης την Πολιτική Απορρήτου, η οποία ρυθμίζει τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών και χρηστών σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΗ

Με την εγγραφή του επισκέπτη/χρήστη στο σχετικό newsletter της “Netwave Solutions” θα υπάρχει η δυνατότητα για τον επισκέπτη/χρήστη να επιλέξει εάν επιθυμεί να λαμβάνει ενημερωτικό υλικό για τις τελευταίες ειδήσεις του Ιστοτόπου καθώς και για νέες προσφορές και εκδηλώσεις της “Netwave Solutions”.

ΕΝΑΡΞΗ-ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η “Netwave Solutions” διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή / και να διακόψει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του Ιστοτόπου χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τους χρήστες.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ – ΣΗΜΑΤΑ

Όλο το περιεχόμενο του Ιστοτόπου συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της “Netwave Solutions” και προστατεύεται από τις σχετικές νομικές διατάξεις. Καμία μεμονωμένη ή μερική χρήση του περιεχομένου δεν επιτρέπεται χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της “Netwave Solutions”.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Λαμβάνοντας υπόψη τη φύση και τον όγκο του Διαδικτύου, η Netwave Solutions δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του Ιστότοπου, ακόμη και σε περίπτωση αμέλειας. Τα περιεχόμενα παρέχονται “όπως είναι”, χωρίς εγγύηση εκφρασμένη ή συνεπαγόμενη.

Η Netwave Solutions δεν εγγυάται τη συνεχή παροχή των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του Ιστότοπου χωρίς διακοπή ή σφάλματα, ούτε τη διόρθωση τυχόν λαθών. Δεν εγγυάται επίσης την απουσία ιών ή άλλων επιζήμιων συστατικών. Επιπλέον, δεν εγγυάται την ορθότητα, πληρότητα ή διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους.

Ο Ιστότοπος της Netwave Solutions παρέχει ειδήσεις και πληροφορίες με σκοπό την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των επισκεπτών του. Δεν φέρει ευθύνη για τις αναρτήσεις από επώνυμους συνεργάτες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα πλαίσια της συνεργασίας τους.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες του Ιστότοπου αποτελούν προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη και δεν μπορούν να θεωρηθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή συμβουλές. Η Netwave Solutions συλλέγει, επεξεργάζεται και διανέμει το περιεχόμενο χωρίς εγγύηση αρτιότητας, πληρότητας ή επάρκειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Netwave Solutions δεν φέρει ευθύνη για την επικοινωνία των χρηστών με τους διαφημιζόμενους τρίτους παρόχους υπηρεσιών ή για ενδεχόμενες εμπορικές συναλλαγές που προκύπτουν από αυτήν. Οι χρήστες που επιλέγουν τα links μεταφέρονται σε ιστοσελίδες τρίτων με δικούς τους όρους και πολιτική απορρήτου.

Η ιστοσελίδα περιέχει διαφημίσεις και άλλο διαφημιστικό υλικό που δεν ελέγχονται από την Netwave Solutions. Η ευθύνη για την νομιμότητα του διαφημιστικού υλικού βαρύνει τους διαφημιζόμενους ή τους δημιουργούς του.

Σύνδεσμοι προς άλλους Ιστότοπους

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Ισχύει αποκλειστικά για τον Ιστότοπο της Netwave Solutions και δεν καλύπτει άλλους Ιστότοπους που ανήκουν σε τρίτους. Ενδέχεται να παρέχουμε συνδέσμους προς άλλους Ιστότοπους που θεωρούμε ότι μπορεί να ενδιαφέρουν τους επισκέπτες μας. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι αυτοί οι Ιστότοποι τηρούν υψηλά πρότυπα ασφαλείας και προστασίας δεδομένων. Ωστόσο, λόγω της φύσης του Διαδικτύου, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τα πρότυπα προστασίας προσωπικών δεδομένων αυτών των Ιστότοπων ή να αναλάβουμε ευθύνη για το περιεχόμενό τους. Η παρούσα πολιτική δεν εφαρμόζεται σε άλλους Ιστότοπους εκτός από τον παρόντα.

Η Netwave Solutions δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων Ιστότοπων προς τους οποίους παρέχει συνδέσμους. Κατά συνέπεια, για οποιοδήποτε θέμα προκύψει κατά την επίσκεψη ή τη χρήση αυτών των Ιστότοπων, οι χρήστες πρέπει να επικοινωνούν άμεσα με τους αντίστοιχους Ιστότοπους, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τις υπηρεσίες τους. Η Netwave Solutions δεν υιοθετεί ούτε αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες αυτών των Ιστότοπων ή συνδέεται με αυτούς σε οποιονδήποτε τρόπο.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και Λοιποί Όροι

Οι παραπάνω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του Ιστότοπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίησή τους, υπόκεινται στο ελληνικό δίκαιο, στο δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις σχετικές διεθνείς συμφωνίες.

Η Netwave Solutions δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο Διαδίκτυο. Ο Ιστότοπος της Netwave Solutions ακολουθεί την προαναφερθείσα Σύσταση στο μέτρο που εφαρμόζεται στο περιεχόμενό του και λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για την αποτελεσματική εφαρμογή της.

Εάν οποιαδήποτε διάταξη των παραπάνω όρων θεωρηθεί αντίθετη προς το νόμο, θα ακυρωθεί αυτοδικαίως, χωρίς να επηρεαστεί η ισχύς των υπολοίπων. Οι παρόντες όροι αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ της Netwave Solutions και των επισκεπτών/χρηστών του Ιστότοπου και δεν δεσμεύουν παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση αυτών των όρων δεν θα έχει ισχύ εάν δεν εκφραστεί γραπτώς και ενσωματωθεί σε αυτούς.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλα τα γραφιστικά στοιχεία (φωτογραφίες σημείων του Δήμου, βίντεο, στοιχεία δομής της σελίδας) είναι δημιουργημένα από εμάς και από τους συνεργάτες μας, εκτός των άρθρων, φωτογραφιών και βίντεο που θα δημοσιεύονται από αρθρογράφους όπου και διατηρούν αυτοί οποιοδήποτε πνευματικό δικαίωμα. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή χωρίς άδεια από τους δημιουργούς.

Τα άρθρα που αναδημοσιεύονται από άλλες πηγές υποβάλλονται σε επεξεργασία και αναπαράγονται με δικό μας κείμενο και εικόνα. Σε αυτά αναγράφουμε με σαφήνεια την πηγή και περιλαμβάνουμε το σύνδεσμο (link) προς την αρχική πηγή.

  • * Ορισμένα στοιχεία (Γραφικά, ήχος) έχουν αγοραστεί από το Freepik και κατέχουμε την άδεια της αναδημοσίευσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist