ADVERTISEMENT

About Us

Σχετικά με εμάς!

Καλωσορίσατε στο vonitsavibes.gr!

Είμαστε μια ομάδα που έχει αφιερωθεί στην προβολή και την ανάδειξη του τόπου μας, της Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας, μέσω της ιστοσελίδας μας. Ο βασικός μας στόχος είναι να μοιραστούμε την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό και την ομορφιά της περιοχής μας με τους επισκέπτες και τους κατοίκους της περιοχής.

Μέσα από το site μας, προσφέρουμε πληροφορίες για τουριστικούς προορισμούς, κτίρια, διαδρομές και άλλα αξιοθέατα της περιοχής μας. Θέλουμε οι επισκέπτες να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Βόνιτσας και να εμπνευστούν από την πολυμορφία της φύσης και της κουλτούρας μας.

Επιπλέον, το site μας προσφέρει ενημερωτικά άρθρα για τα τρέχοντα γεγονότα της περιοχής μας, καθώς και τοπικές ειδήσεις και γεγονότα που αφορούν τους κατοίκους της περιοχής. Επειδή δεν είμαστε ιστοσελίδα εφημερίδας, ότι νέο ανεβαίνει είναι σε Μορφή repost. Αν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης για όλους, ο κύριος σκοπός είναι η ανάδειξη της περιοχής μας!

Μια από τις κύριες διαφοροποιήσεις μας είναι ότι δίνουμε τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να συνεισφέρει στο περιεχόμενο του blog μας. Κάθε πολίτης που επιθυμεί να μοιραστεί τη γνώμη του, να αναδείξει ένα πρόβλημα ή να μοιραστεί ένα ιστορικό γεγονός της περιοχής μας είναι ευπρόσδεκτος να συμμετάσχει.

Η ομάδα μας αποτελείται από τον Παντελή Ρεβίνα, τεχνικό υπολογιστών, και την Άννα Ζαρκαδούλα, γραφίστρια. Με τη βοήθεια των μελών μας και τη συνεισφορά της κοινότητάς μας, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα διαδικτυακό περιβάλλον που είναι ενδιαφέρον, εκπαιδευτικό και ενημερωτικό.

Όλα τα γραφιστικά στοιχεία (φωτογραφίες σημείων του Δήμου, βίντεο, στοιχεία δομής της σελίδας) είναι δημιουργημένα από εμάς και από τους συνεργάτες μας, εκτός των άρθρων που θα δημοσιεύονται από αρθρογράφους όπου και διατηρούν αυτοί οποιοδήποτε πνευματικό δικαίωμα. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή χωρίς άδεια από τους δημιουργούς.

Όλα τα άρθρα αναδημοσιεύονται από άλλες πηγές, υποβάλλονται σε επεξεργασία και αναπαράγονται με δικό μας κείμενο και εικόνα. Σε αυτά αναγράφουμε με σαφήνεια την πηγή και περιλαμβάνουμε το σύνδεσμο (link) προς την αρχική πηγή.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε το site μας και να μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες και τις απόψεις σας. Ελπίζουμε να σας ενθαρρύνουμε να ανακαλύψετε τη Βονίτσα μας και να απολαύσετε την ομορφιά της όπως την αντιλαμβανόμαστε εμείς.

Με εκτίμηση, Η ομάδα του Vonitsavibes.gr

  • *Η ιστοσελίδα μας δεν είναι εφημερίδα σε κανέναν βαθμό, δεν επιδιώκουμε πολιτικές ή άλλου είδους σκοπιμότητες. Η ομάδα μας και οι αρθρογράφοι δραστηριοποιούνται με στόχο τη βελτίωση και την προβολή της περιοχής μας.
  • * Ορισμένα στοιχεία (Γραφικά, ήχος) έχουν αγοραστεί από το Freepik και κατέχουμε την άδεια της αναδημοσίευσης.
  • Δεν μπορούμε να ανεβάσουμε καταγγελίες, καθώς δεν είμαστε δημοσιογραφική ιστοσελίδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist